Почеток

Танчерите Илија Карадакоски и Симона Веселиновска од познато шоу „Танц со Ѕвездите“ Ви го претставуваат нивното танц студио "EAT THE BEAT".

 • Dance.
 • It's what's for dinner.
 • Eat The Beat - Dance Studio

Танц програми

 • Програми за деца
 • Програми за возрасни
 • Свадбени програми
 • Програми за фирми

Танц Програми

за деца

 • од 4-7 години
 • од 8-11 години
 • од 12-15 години

Здравјето и правилниот раст и развој на детето е најважно. Преку учењето на на ЛАТИНО ТАНЦИТЕ и ХИП ХОП-от соодветни за нивната возраст, танцот придонесува за правилен развој на телото, координацијата и моториката на децата, а воедно се дружиме, забавуваме и подготвуваме супер кореографии.

за возрасни

 • Карибски Танци
  (Салса, Бачата, Кизомба, Меренге)
 • Кардио Хип-Хоп
 • Пилатес
 • Ориентален
  (стомачен) танц

Свадбени
свечености

 • Подготовка за прв танц на младенците
 • Професионален настап на свадба
 • Анимација на гостите преку танц работилница

за фирми

Преминете од 8 часовна напорна и напната атмосфера на работа во супер дружба со вашите колеги преку танц и забава. Изберете некоја од нашите програми за возрасни и остварете одлична тим-билдинг сесија.

Дали вашето дете сака да танцува?
Пробајте, првиот час е гратис!
Научете да танцувате!

Инструктори


Илија Карадакоски

Интернационален судија за модерни танци. Финалист на најпознатото танц шоу „Танц со Ѕвездите“. Повеќекратен национален шампион во Хип-Хоп и Салса.

Илија Карадакоски
- Кореограф/Инструктор за Хип-Хоп и Карибски танци -

Симона Веселиновска

Интернационален судија за модерни танци. Учесник на најпознатото танц шоу „Танц со Ѕвездите“. Повеќекратен национален шампион во Стандарни и Латино танци.

Симона Веселиновска
- Кореограф/Инструктор по Латино и Стандардни танци -

Маја Закова

Инструктор по Стомачен Танц

Маја Закова
- Инструктор по Стомачен Танц -

Симона Лазова

11 години танцува латино и стандардни танци. Повеќекратен национален шампион.

Симона Лазова
- Инструктор по Латино и Стандардни танци -


Танц инструкторот му помага на студентот да ја пронајде музиката за срцето, ритамот во душата и страста во животот.

Дали вашето дете сака да танцува?
Пробајте, првиот час е гратис!
Научете да танцувате!

Контакт


Тел: +389 70 368 000

Ул: Бел Камен бр. 9, Центар, Скопје
(До новата дирекција на Зегин)

dance@eatthebeat.mk
www.eatthebeat.mk

Име
Е-маил
Порака